Diagnòstic GRATUÏT d'equips   •   Garantia de reparació (3 mesos)   •   Servei a domicili per empreses

Connexions inalàmbriques Wifi i WiMax

Wimax és una tecnologia de comunicació similar al Wifi però per microones amb abast superior als 30km i velocitats de fins a 124Mbps.
Fins ara les xarxes wifi més ràpides són d'uns 54Mbps i amb cobertura d'uns 300 metres com a màxim. És la tecnologia ferma candidata a oferir connexions a Internet súper ràpides i amb amplíssima cobertura.
Amb Wimax no hi ha necessitat de connexió per cable entre els terminals de l'abonat i l'estació base Wimax i pot suportar centenars, fins i tot milers de subscriptors .

Manteniment i reparació d'equips

Solucionem tots els problemes de programari i maquinari en PC (Windows i Linux), Mac i servidors.
Eliminació de virus, troians, spyware,  neteges internes completes, etc.

Instal·lació i manteniment de xarxes

Li aconsellarem la millor infraestructura informàtica per al seu negoci que compleixi tots els requisits per a cobrir les seves necessitats al preu més competitiu.
Els nostres tècnics s'ocuparan de la instal·lació de xarxes de veu i dades en totes les fases: instal·lació del cablejat, caixes de connexió per als llocs de treball, instal·lació dels armaris rack de connexió, electrònica de xarxa (switxos, encaminadors, tallafocs etc) i configuració dels equips.
Una vegada finalitzada la instal·lació li lliurem una xarxa llesta per a utilitzar i li'n farem el manteniment.

 

Què oferim?


Manteniment i repació d'equips informàtics
Porti'ns el seu ordinador i li fem una diagnosi sense cap tipus de compromís, totalment gratuïta.
Disposem de tècnics amb una àmplia experiència en reparacions d'ordinadors portàtils i de sobretaula.
Realitzem totes les reparacions de hardware i software que pugui necessitar: ampliacions de hardware, canvis de pantalla, ampliacions de la memòria RAM, canvi de disc dur (SSD), bateria, instal·lacions de programari bàsic, neteges internes i de virus, optimitzacions dels sistemes, fonts d'alimentació, reballings de xips...
Instal·lació i manteniment de xarxes
Implantem o millorem la infraestructura de la seva xarxa de comunicacions.
Mitjançant el nostre servei estan contemplats els sistemes de cablejat, electrònica, solucions i serveis de xarxa.
En el projecte d'instal·lació de xarxes (informàtica, veu i dades), proposem la millor solució en maquinari de xarxa (electrònica de xarxa).

Instal·lació i manteniment de servidors
Instal·lació i manteniment integral de Servidors Windows Server i Linux que inclou manteniment i actualització de sistemes operatius, així com la virtualització de servidors tant de domini com de dades, especialment orientat a Pimes i autònoms.
Màxima fiabilitat i optimització de recursos del sistema i estructura tecnològica existent.
Venda i reparació d'impressores
Gestionem la instal·lació i reparació de qualsevol marca d'impressores en tots els tipus de problemes o errors que es pugui trobar.

Perifèrics gran consum
Li proporcionem qualsevol perifèric que necessiti: impressores, teclats, ratolins, escàners, monitors, routers, switxos,...
Perifèrics especialitzats
Ens adeqüem a les seves necessitats: plotters de dibuix, plotters de tall, impressores 3D, làsers gravadors i talladors, control horari,...

Dispositius multimèdia
Distribuïm i instal·lem dispositius multimèdia com ara pissarres digitals o pantalles led per aparadors.
Recuperació de dades perdudes
Les causes d'una pèrdua de dades poden ser múltiples, des de formatejos involuntaris, atacs de virus, bloquejos del sistema, avaries mecàniques, pics de tensió, cops, incendis, inundacions, etc.
Una intervenció errònia pot agreujar la situació arribant a fer inútil qualsevol intent per recuperar les seves dades.
Quan parlem de recuperar dades fem referència a tots els processos necessaris per a accedir, extreure i/o recompondre la informació que es troba en un dispositiu d'emmagatzematge informàtic malmès. Per aquesta raó, només les empreses com Bit Consulting amb un equip professional i la tecnologia necessària, poden dur a terme una recuperació de dades amb garanties.

Còpies de seguretat al núvol
Les necessitats actuals de seguretat de la informació, reconegut com un dels actius més importants de les empreses, ens ha portat a oferir una solució de còpies de seguretat d'alt nivell, totalment personalitzable i escalable. Amb aquesta solució arribem a resoldre les necessitats de seguretat de les seves dades, independentment de l'estructura de la seva empresa d'una forma transparent, senzilla i professional.

+ info
Wifi i WiMax
Oferim un cabal simètric, amb idèntica capacitat de pujada que de baixada, cosa que la fa imprescindible per a usos com aplicacions corporatives en xarxa, telefonia IP, videoconferència, o simplement per fer un ús d'Internet a l'empresa amb agilitat.
A més, podem gestionar la capacitat de la seva connexió, adaptant-nos a les seves necessitats actuals, i ajustant-la a necessitats puntuals o futures.

Serveis al núvol
Aviat deixarà  de ser susceptible a gestionar tota la seva informàtica al núvol. Descobrirà  com l'eficiència entra a la seva empresa aconseguint importants estalvis econòmics -ja no cal fer grans inversions en compra o renovació de hardware-. Estalvis energètics, perquè els seus servidors ja no estaran 24h consumint electricitat. Importants estalvis en logística i mobilitat, ja que tots els seus empleats podran treballar des de qualsevol lloc amb connexió a internet. I finalment, important estalvi en preocupacions, ja que tots els seus programes i dades estaran replicats i amb còpies de seguretat constants, davant de qualsevol imprevist.

Telefonia VoIP
Centraleta en el núvol amb integració completa de la telefonia fixa i mòbil.
Prestacions il·limitades que s'integren en el correu Gmail de l'usuari o amb el CRM de l'empresa.
Llocs fixos i mòbils adaptats a les necessitats de tots els usuaris.
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i internacionals i dades amb alta velocitat 4G.
Accés a internet professional d'alta velocitat, sempre disponible amb còpia de seguretat de veu i dades.
Aplicacions d'usuari i serveis de valor afegit com la videoconferència.
Servei gestionat amb suport professional a mesura del client i usuari.
+ info
Videovigilància
Un sistema de videovigilància serveix per a moltes coses, per exemple permet gravar les imatges de les habitacions mentre no hi som, també permet veure en temps real el que està fent cadascú, controlar les diferents dependències i racons sense haver de moure's i tenir una visió global de totes les nostres instal·lacions.
Les càmeres de videovigilància a més també tenen efecte dissuasori contra els robatoris i el vandalisme.

Consultoria TIC
Fem una auditoria gratuïta perquè l'empresa conegui com pot millorar la seva competitivitat, producció i fidelització dels clients usant les noves tecnologies, per a això el primer objectiu del Consultor Tecnològic és l'obtenció d'un diagnòstic TIC de l'empresa.
Amb aquesta informació del nivell TIC de l'empresa s'elabora una proposta d'actuacions basades en l'ús de les noves tecnologies que permetin a l'empresa millorar la seva competitivitat, els seus processos de compra, optimitzar els processos interns, ampliar i fidelitzar clients, disposant d'una infraestructura i serveis TIC adequats i dimensionats a les seves necessitats.
La redacció d'un informe final personalitzat indicant els punts forts i febles així com les actuacions prioritàries i objectius tecnològics per a millorar la seva empresa a través de la implantació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).
Registre de dominis, correu i hosting
Registrem el domini propi de la seva empresa, l'associem als comptes de correu electrònic i l'allotgem als nostres servidors de grans prestacions per donar-li el millor servei.

Signatura digital
Permet als usuaris signar digitalment els documents des de qualsevol lloc on es trobi.