Telefonia VoIP

SAGE 50
 1. Centraleta en el núvol amb integració completa de la telefonia fixa i mòbil.
 2. Prestacions il·limitades que s'integren en el correu Gmail de l'usuari o amb el CRM de l'empresa.
 3. Llocs fixos i mòbils adaptats a les necessitats de tots els usuaris.
 4. Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i internacionals i dades amb alta velocitat 4G.
 5. Accés a Internet professional d'alta velocitat, sempre disponible amb còpia de seguretat de veu i dades.
 6. Aplicacions d'Usuari i Serveis de Valor Afegit com la videoconferència.
 7. Servei gestionat amb suport professional a mesura del client i usuari.
  Màxim estalvi en telefonia
  1. Solució de comunicacions basada en el núvol, sempre actualitzada, sense inversió en la compra d'equips ni en manteniment.
  2. Tots els llocs fixos i mòbils inclouen trucades il·limitades nacionals i internacionals d'Europa. Sense sorpreses en la factura.
  3. Trucades internes gratuïtes entre seus i des de tots els llocs fixos a mòbils.
Mobilitat del lloc
 1. El mòbil de l'usuari és una extensió de la centraleta amb funcionalitats que permeten gestionar la trucada en qualsevol moment i lloc.
 2. Tots els usuaris mòbils poden trucar a través de les trucades il·limitades de Centrex Unlimited, fins i tot sense canviar d'operador gràcies a la Mòbil App.
 3. La telefonia s'integra en el correu Gmail d'usuari, i així trucar des del seu ordinador i treballar fora de l'oficina, en mobilitat o teletreball.
Flexibilitat i llibertat
 1. Els usuaris disposen d'un lloc de treball més flexible ja que poden trucar a través del seu telèfon fix, del seu telèfon mòbil o bé des del seu ordinador i combinar així el treball presencial amb el treball a distància.
 2. Centrex Unlimited inclou prestacions específiques a mesura de les necessitats de l'empresa. Si el negoci creix o canvia, t'aportem la millor solució a cada moment sense penalitzacions ni compromisos.
Disponibilitat i qualitat
 1. Centrex Unlimited és una solució professional gestionada per VozTelecom d'altes prestacions i qualitat que resol totes les necessitats de comunicacions de l'empresa.
 2. Ofereix màxima disponibilitat i qualitat de les comunicacions gràcies al servei d'Internet gestionada Connect, que inclou solucions efectives de còpia de seguretat de veu i dades.
Clients millor atesos
 1. Centrex Unlimited s'integra amb el lloc de treball de l'usuari per a afavorir la seva activitat diària i millorar l'atenció telefònica prestada.
 2. L'usuari pot atendre i trucar als seus clients des del seu correu Gmail i veure fàcilment el seu historial de correus, o tenir accés immediat al seu CRM.
 3. L'Enregistrament automàtic de trucades o el Servei Call Center permeten realitzar seguiment de les trucades i així millorar la relació amb els clients.
Tranquil·litat i confiança
 1. VozTelecom és un operador especialitzat en empreses, sap entendre les seves necessitats i oferir un servei professional a mesura del client i dels usuaris perquè estiguin sempre ben assessorats i atesos.
 2. Oferim plans de suport adaptats a les expectatives del client amb atenció telefònica de qualitat, suport tècnic especialitzat i formacions contínues del servei sempre amb personal propi especialitzat.