Qui som

Qui som

Per resumir-ho de forma molt sintètica, podem dir que Bit Consulting, és el resultat de l'evolució de dues empreses de serveis informàtics de Figueres, amb més de 25 anys de trajectòria al sector de les T.I., i amb una clara vocació de servei i creixement.
L’any 1984 neix Informàtica Empordà, i el 1998 apareix On24 Services. Al 2015 es crea Bit Consulting, fruit de la unió d’ambdues empreses, amb tot el know-how adquirit durant tots aquests anys.
Bit Consulting és una empresa professionalitzada, actual, moderna, organitzada, i amb una clara vocació de servei.

Missió, Visió i Valors

Missió:
Bit Consulting té com a finalitat ajudar al desenvolupament del negoci de les empreses oferint solucions tecnològiques innovadores, adaptades a les necessitats de cadascuna. Aportem coneixement, experiència, compromís, innovació, desenvolupament tecnològic avançat i servei a client.

Visió:
A Bit Consulting treballem per assessorar als nostres clients, convertint-nos en el seu soci tecnològic.
Volem oferir la millor experiència de servei als nostres clients i cerquem assolir els objectius de creixement empresarial que ens demanen. Impulsem la millora contínua dels nostres equips de professionals, fomentant la productivitat, eficiència, qualitat i compromís.

Valors:
Els valors marquen la forma de treballar de Bit Consulting. Ens esforcem per a fer realitat cada un dels valors que ens hem posat com a objectiu.

  1. Confiança. El nostre compromís és proporcionar les millors solucions i el millor servei als nostres clients.
  1. Experiència. La trajectòria de més de 25 anys dedicats al sector de la informàtica i les noves tecnologies son garantia de la experiència que oferim.
  1. Innovació. Constantment estem en recerca de noves solucions tecnològiques que s'adaptin a les necessitats del client.
  1. Flexibilitat. Ens adaptem als requeriments o necessitats dels nostres clients.
  1. Professionalitat. El nostre personal tècnic està altament qualificat, i disposa d’una gran experiència en el sector.
  1. Treball en equip. Cerquem sempre la/les col·laboracions que ens permetin afrontar qualsevol projecte de forma segura i efectiva.