Sage 50

SAGE 50

Suite de gestió comercial i comptabilitat integrada que et permet administrar i controlar totes les àrees bàsiques del seu negoci: finances, compres, vendes, producció i magatzems, entre altres.

Dissenyada sobre la base de Sage ContaPlus, aplicació amb més de 30 anys de vida en el sector del programari de gestió, Sage 50 és una nova solució de gestió que neix per a donar resposta a les necessitats de petites i mitjanes empreses.

Comptabilitat

Permet comptabilitzar els documents de compra i de venda, així com els cobraments i els pagaments. Disposa de capacitat analítica per a la gestió d'àrees de l'empresa i un bloc de comptabilitat pressupostària per a fer seguiment a nivell de subcomptes. Inclou a més models fiscals i comptes anuals.

Vendes i Compres

Processos de venda a clients que inclouen les tarifes, els descomptes i les ofertes, a més de tots els documents comercials, com a pressupostos, certificats d'obra, comandes, dipòsits, albarans i factures de venda. El procés de compra recull tot l'aprovisionament a proveïdors, com a tarifes, propostes, comandes, dipòsits, albarans i factures.

Fabricació, magatzem i tresoreria

Inclou els processos de producció i transformació de productes. Gestió de magatzems amb control d'estocs, traspassos entre magatzems, regularitzacions i inventaris. Gestiona la tresoreria de l'empresa, incloent els cobraments, els pagaments, la generació de remeses i quaderns bancaris, a més de la gestió de pagarés.

Informes i anàlisis

Inclou elements per a obtenir la informació més valuosa per al seu negoci en temps real, com a ginys, indicadors, codis QR, gràfics, llestes, etc.